ANKARA / POLATLI - Polatlı Anadolu Lisesi

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

Polatlı Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde, liselerdeki öğrencilerimizde birçok alanda farkındalığın oluşturulması ve akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi amacıyla Liselerde Bilim Uygulamaları Programı düzenlendi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İmralı KALOÇ, Şube Müdürlerimiz Sayın Hüseyin ÜSTÜNTAŞ ile Sayın Dursun KARAKUŞ, İlçemizde görev yapan Lise müdürleri ve öğretmenler katıldı.Okul Müdürümüz Bülent KIRPIK proje hakkında bilgi verdi.Matematik öğretmenimiz Rukiye EVİRGEN projesini tanıttı.

Öğrencilerimizin iletişime ve öğrenmeye açık, sistematik düşünebilen, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen bireyler olarak yetişmesine imkân sağlamak amacıyla düzenlenen "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" ile öğrencilerde bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi hedefleniyor.

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 19:32 - Görüntülenme: 80